FPI aanwezig bij Nor-Shipping – 30 mei – 2 juni

Geplaatst op: 30 May 2017

Deze week is FPI aanwezig bij Nor-Shipping in Oslo, het toonaangevende maritiem evenement. Bijna 1.000 exposanten, waaronder FPI, zullen innovatieve producten en oplossing tonen verspreid over vijf themahallen. Daarnaast zal het uiteenlopende sprekersprogramma met meer dan 50 internationale bekende leiders en gerespecteerde industrienamen aandacht besteden aan huidige uitdagingen en toekomstige kansen. Er zijn al delegaties gearriveerd uit meer dan 80 landen en in totaal worden er ongeveer 35.000 delegaties verwacht in de loop van de week. FPI kijkt erna uit om de belangrijkste beslissers uit het maritiem segment te ontmoeten.


Nor-Shipping is al meer dan 50 jaar een evenement vol activiteiten die de belangrijkste spelers ter wereld uit de maritiem industrie aantrekt. Zijn Koninklijke Hoogheid Prins Haakon uit Noorwegen was aanwezig bij de openingsconferentie en de burgemeester van Oslo had een privé receptie georganiseerd in de Oslo City Hall om Nor-Shipping 2017 te vieren.


Hier kunt u meer lezen over dit evenement. Indien u aanwezig bent tijdens dit evenement, bezoek dan onze stand – D04-12.